Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Water


Het ontwerpen en installeren van een waterleiding moet in verband met de volksgezondheid vakkun-dig gebeuren. Min Installatietechniek heeft de kennis in huis om voor uw woonhuis, vakantiehuis, zwembad of kantoor een waterleiding te verzorgen die aan alle maatstaven voldoet. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij het uitzoeken van een warm-watertoestel dat het beste bij uw situatie past.

Gas


De gasinstallatie is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. U moet deze regel-matig laten keuren en onderhouden in het belang van uw veiligheid. Ook gastoestellen hebben onderhoud nodig om goed, veilig en met het hoogste rendement te kunnen functioneren.


Min Installatietechniek kan zorgdragen voor dit onderhoud. Bij het ontwerp van uw installatie kunnen wij u een goed advies geven over de toe te passen materialen en het leidingverloop. In de woningen moet een gasinstallatie voldoen aan vele wettelijke voorschriften. Min Installatietechniek heeft een ruime ervaring in het omgaan met deze voorschriften.

Loodgieter

Sanitair

Riolering

Dakbedekking

Gas & Water