Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Misverstanden


*  Vloerverwarming is alleen geschikt als    bijverwarming.


*  Vloerverwarming kan alleen worden toegepast

   in goed geisoleerde woningen.


*  Vloerverwarming is niet geschikt voor flats


*  Het is een traag reagerend systeem.

Vloerverwarming

Noppenplaat

Vloerverwarmimg Netten

Vloerverwarming Frezen

Vloerverwarming Prijzen

Behaaglijk en onzichtbaar


Wie voor vloerverwarming kiest haalt een uiterst comfortabel en esthetisch (want onzichtbaar) systeem in huis. Vloerverwarming geeft een gelijkmatige verticale warmteverdeling over het gehele vertrek; de warmte hoopt zich niet vlak onder het plafond op, zoals bijvoorbeeld bij radiatorverwarming het geval is.


Genieten van de comfortabele warmte van vloer-verwarming?  Bij Min Installatie Techniek kunt u rekenen op een vakkundig uitgebalanceerde instal-latie. Wij beschikken over de juiste expertise om dit mogelijk te maken. Vloerverwarming wordt doorgaans geïnstalleerd op netten of op isolatie-noppen. Tevens hebben wij veel ervaring en de juiste machines voor het stofarm infrezen in de bestaande zand-cement dekvloer.


Vloerverwarming infrezen


Heeft u net een nieuwe woning , of heeft u wellicht een bestaande woning met daarin een zandcement vloer, en wilt u graag vloerverwarming zonder al te hoge kosten, wij kunnen uw vloerverwarming infrezen in de zand cement dekvloer. Het is dus niet nodig de bestaande vloer uit te breken. Na het frezen en het aanbrengen van de leidingen kunt u plavuizen of een andere vloerbedekking aanbrengen. U kunt er ook voor kiezen de sleuven dicht te laten smeren. Voor het door ons laten infrezen van de vloerverwarming kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan  zo snel mogelijk conatct met u op.


Vloerverwarming kan als hoofdverwarming dienen maar ook als bijverwarming worden aangelegd.

Vloerverwarming op netten

Bent u uw  woning aan het renoveren  en u wilt graag vloerverwarming aan laten brengen? Een bestaande betonvloer kan voorzien worden van vloerverwarming op netten. Na de montage kan hier overheen een zandcement dekvloer worden aangebracht. Voor het door ons aan laten brengen van vloerverwarming op netten kunt u het contact formulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.