Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Min Installatie Techniek werkt uitsluitend met gemodificeerde dakbedekkings rollen van A kwaliteit en levert uitsluitend kwaliteitswerk.


Ook het vervangen van dakbeschot en  boeidelen,

isolatie p.i.r. of p.u.r. met diverse dikten op of onder de bedekking behoord tot de mogelijkheid. We hebben veel ervaring en kennis met de toepassing hiervan op het gebied van condensatie. Bij renovaties is het aantrekkelijk om tevens dakisolatie aan te brengen. In veel gevallen geeft de overheid hierop een aantrekkelijke subsidie


Binnenbekledingen van dakgoten worden zoals u dit wenst uitgevoerd in zink, koper of kunststof. Tevens plaatsen wij bakgoten, mast-goten en afvoerbuizen in zink, koper, polyester en pvc. Dakdoorgangen en randafwerkingen aan zij-kanten van daken in zink, koper of lood.


Uiteraard verzorgen wij ook het milieuvriendelijk afvoeren van het oude materiaal. Ook voor de levering en het aan- brengen van nieuw zink, lood of koper, bent u bij ons aan het juiste adres.


Op aanvraag voeren wij ook dakinspecties uit.

Dakbedekking


Lekkages zijn vervelend en brengen altijd schade aan de constructie eronder. Daarom hebben meldingen van lekkages bij ons altijd voorrang zodat de schade beperkt blijft en u als klant tevreden zal zijn.


Bij bitumineuze, ook wel platte- of baanvormige daken zijn de meest gebruikte materialen APP en SBS dakrollen.Loodgieter

Sanitair

Riolering

Dakbedekking

Gas & Water