Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Hoge energierekening? Doe er iets aan!


Is de energierekening een tegenvaller? Wellicht kunt u veel energie besparen met maatregelen in uw woning. Min Installatie Techniek biedt u een scala aan duurzame mogelijkheden en zet op een rij welke kosten en opbrengsten daarbij komen kijken.


Duurzame energie heet zo omdat de bronnen, zoals zonlicht of windkracht, niet kunnen opraken. Bovendien drukt de productie van duurzame energie in vergelijking met conventionele bronnen veel minder zwaar op het milieu, doordat er veel minder van het broeikasgas CO2 bij vrijkomt.


Behalve zonnepanelen zijn er meer toepassingen om zonlicht en warmte om te zetten in duurzame energie in huis. WKK staat voor warmte kracht koppeling. Wanneer een HRe®-ketel aanslaat voor de verwarming levert het toestel tegelijkertijd ook elektriciteit. Deze gaat via het stopcontact retour voor direct eigen gebruik in huis. Als het verbruik op dat moment lager is, wordt de stroom terug geleverd aan het elektriciteitsnet.


De werking van een HRe®-ketel is gebaseerd op micro-WarmteKrachtKoppeling (micro-WKK).

Voor u gaat de zon niet voor niets op.


In Nederland schijnt de zon voldoende om zonneboilers en zonnepanelen te laten werken. Zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam.


Lees meer over Warmte Kracht Koppeling >>


Lees meer over Zonne Energie en Boilers >>


HRe Micro WKK

Zonne Energie