Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Kortom, de riolering is een essentieel onderdeel van de waterhuishouding in uw woning. Als u gega-randeerd wilt zijn dat alles op een professionele en goede manier wordt geïnstalleerd, kunt u het best kiezen voor een erkende loodgieter. Een lekkage aan het riool kan immers zorgen voor veel onge-mak en irritaties. Min Installatioe Techniek helpt u graag bij het zoeken naar de juiste oplossing van afvoerproblemen.

Alles wat druppelt


Water komt bij u uit de kraan en verdwijnt weer via het riool. Ook het regenwater van daken en straten gaat het riool in, of komt in bodem, vijvers en grachten terecht.  ‘Alles wat druppelt’.


Al het afvalwater uit uw toilet, douche en keuken loopt via de leidingen in uw huis naar een buis onder de straat. Via buizen en pompen gaat het vervolgens naar de rioolwaterzuivering.

Verstopping?


Heeft u een verstopping van uw riool?

gaat u naar het contact formulier. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u. U kunt ook gebruik maken van de bel mij nu optie.Al het afvalwater uit uw toilet, douche en keuken loopt via de leidingen in uw huis naar een buis onder de straat. Via buizen en pompen gaat het vervolgens naar de rioolwaterzuivering.

Loodgieter

Sanitair

Riolering

Dakbedekking

Gas & Water