Min Installatietechniek - Aambeeld 13 - 1671NT Medemblik  

Web-design TBMVISUALS Bussum

[ Gebruiksvoorwaarden ]    [ Sitemap ]     [ Links ]

Uw Verwarmings Specialist !


7 dagen 24 uur bereikbaar

BEL: 0227-542868

Gambia Speelt Mee

Tot 75% voorzien in uw eigen energie.


Dankzij jaren van innovatie en product-ontwikkeling zet Remeha opnieuw een enorme stap vooruit: we introduceren de eerste HRe®-ketel ter wereld. Met een Hoog Rendement (HR) en met de ‘e’ van elektriciteit: de Remeha eVita HRe®-ketel. In feite is de eVita een soort privé energiecentrale. De ketel biedt alle comfort en bespaart tot wel 25% van uw energienota want de elektriciteit die de Remeha eVita opwekt komt tot stand met maar liefst 60% minder CO2-uitstoot dan in een grote elektriciteitscentrale.


Lees verder >>

Remeha Evita HRe®

Brochure downloaden

Bel mij nu !

Aanvragen

Terug naar overzicht

Remeha Evita HRe

Baxi Ecogen HRe


De overheid helpt mee


Let op: de subsidie Duurzame Warmte van de overheid is inmiddels gestaakt. Kijk op de website www.agentschapnl.nl voor actuele informatie over lopende aanvragen.


Lokale subsidieregelingen


Echter, afhankelijk van uw woonplaats kunt u bij de aanschaf van een Remeha eVita HRe®-ketel mogelijk toch nog profiteren van een lokale subsidieregeling. Kijk voor een actueel overzicht op energiesubsidiewijzer.nl

Het normaalste comfort van de wereld.


De HR-ketel is inmiddels gemeengoed in Nederland. HR staat voor Hoog Rendement en komt overeen met een rendement van 107% voor het verwarmen van een woning en het leveren van warm tapwater.


Een gemiddeld Nederlands gezin verbruikt ongeveer 1900 m3 gas per jaar,


Bij een dergelijk gasverbruik kan de Remeha eVita HRe® circa 2500 kWh opwekken, Dit is tussen de 60 en 75% van de elektriciteitsbehoefte van dat zelfde Nederlandse gezin, de exacte besparing is gebaseerd op de woning en het gebruikers gedrag van de bewoners.


Een gezin dat tot 75% in zijn eigen elektriciteitsbehoefte kan voorzien is gebaseerd op een jaargemiddelde. De Remeha eVita HRe® genereert elektriciteit als de ketel warmte levert, in de  zomer levert een CV-ketel relatief weinig warmte, dus genereert de Remeha eVita HRe® ook minder elektriciteit. In de winter kan een grotere warmte behoefte er gemakkelijk toe leiden dat de eVita meer elektriciteit levert dan er wordt gebruikt met als gevolg dat de meter terug draait en de energie wordt terug geleverd aan het elek-triciteitsnet, in de nieuwe elektriciteitswet die binnenkort van kracht wordt, is geregeld dat de consument voor terug geleverde elektriciteit de zelfde vergoeding ontvangt als die hij voor zijn elektriciteit betaald. Een groeiend aantal energie leveranciers betaald deze vergoeding nu al.

Specificaties


De Remeha eVita wekt door zijn hoge rendement van 140% veel efficiënter elektriciteit op dan een grote elektriciteitscentrale. Hierdoor is de uitstoot van CO2 per kWh maar liefst 60% lager dan van de stroom die u van uw energiebedrijf betrekt. Deze CO2-reductie staat gelijk aan de besparing die u bereikt door 4 maanden per jaar uw auto te laten staan (gebaseerd op een middenklasse auto, op basis van 20.000 km per jaar).